SKU: M9006
Barva: růžové / Pink

Converse Chuck Taylor All Star Hi Pink

-24% 1 875 

1 425 

Není skladem

8 barevných variant
oficiální prodejce - pouze originální produkty
DORUČENÍ DO 2 DNŮ
VRÁCENÍ 30 DNÍ
[email protected]
Telefon: +420 277 277 968
Mohli bychom vám říci, že je to basketbalová obuv OG, vytvořená před více než 100 lety. Nebo že design z velké části zůstal stejný, protože proč se makat s dobrou věcí. Nebo jak se staly neoficiálními teniskami všech vašich oblíbených umělců a hudebníků, z nichž si je každý vyrobil po svém. Ano, mohli bychom sdílet spoustu příběhů, ale ten, na kterém záleží nejvíce, není náš – je váš. Jde o to, jak a kam vezmete své Chucky. Odkaz je dlouhý, ale co přijde dál, je na vás. Prostě vyrábíme boty. Vy tvoříte příběhy.

Plátěný svršek je lehký a odolný.
Nadčasová silueta, kterou znáte a milujete.
Vysoký profil pro klasické krytí.
Střední očka zlepšují proudění vzduchu.
Klasická All Star nášivka na kotník.

Tenisky Converse Chuck Taylor All Star, vytvořené v roce 1917, byly původní basketbalovou botou. Jeho použití se v průběhu let změnilo, ale stále je dokonalé ve své jednoduchosti. Se svou nadčasovou siluetou, vulkanizovanou gumovou podrážkou a nezaměnitelnou nášivkou na kotníku je Chuck připraven, abyste si jej přizpůsobili.

Brzy basketbalové týmy i američtí chlapci nosili Converse „Chuck Taylor“ All Stars. Ve třicátých letech minulého století navrhl Chuck Taylor bílý vysoký top model pro olympijské hry v roce 1936 a bota s vlasteneckým červeným a modrým lemováním se stala velmi populární spolu se všemi modely All Star z černého plátna a kůže. Dnes si stále můžete koupit buď zářivě optický bílý model, nebo špinavě bílý nebarvený model s názvem nebělená nebo přírodní bílá.

Po druhé světové válce byly v roce 1949 představeny klasické černobílé Chuck Taylor All Star High Top, mnohem poutavější boty než monochromatické černé modely, které se do té doby vyráběly. Basketbal byl nyní hlavním profesionálním sportem. Chuck Taylor All Stars byly botou pro profesionály, vysoké školy, střední školy a všechny vážné hráče a tyto výrazné černé nebo bílé vysoké topy byly součástí vzhledu každého týmu.

V roce 1957 byl představen nízký střih All Star, který se stal populární jako ležérnější alternativa k vysokému topu. V té době měly Converse 80% podíl na celém odvětví tenisek. Kvůli jeho neúnavnému úsilí o propagaci tohoto sportu byl Taylor nazýván „velvyslancem basketbalu“ a v roce 1968 byl Charles H. „Chuck“ Taylor uveden do basketbalové síně slávy. Bohužel o rok později zemřel.

Ako by ste ohodnotili tento produkt?

Hodnocení
0/5
© SHOOOS