SKU: VN0A5KS4FSU
Barva: Multicolor / Multicolor

Vans Ultrarange Exo

-40% 3 250 

1 950 

Není skladem

oficiální prodejce - pouze originální produkty
DORUČENÍ DO 2 DNŮ
VRÁCENÍ 30 DNÍ
[email protected]
Telefon: +420 277 277 968
Jste stvořeni pro Elements™. Toto jsou vaše Vany. UltraRange EXO Hi MTE-1 je stvořen pro dobrodružství, protože je chráněn před živly a stylem, který dokáže poskytnout pouze Vans. Díky voděodolnosti, lepšímu zadržování tepla a spolehlivé trakci je tato bota do každého počasí navržena tak, aby vás tam dostala – ať jste kdekoli. Vyrábí se ze svršku z kůže, textilu a syntetiky.

• ŘÍZENÍ VLHKOSTI - Voděodolný svršek poskytuje ochranu proti stříkající vodě a louži kolem boty a přes špičku, což má za následek spolehlivou, pohodlnou a prodyšnou ochranu proti vlhkosti.

• TERMOREGULACE - Zónový izolační balíček MTE-1 Primaloft® využívá vysoce kvalitní tepelně izolační systém z mikrovlákna, který napodobuje teplo-poskytující vlastnosti prachového peří a udržuje vás v teple, aniž by zadržoval vnitřní vlhkost.

• TRAKCE - Vzor výstupků UltraRange EXO MTE-1 je připraven pro širokou škálu terénu. Nášlapy a vyšší nárazník poskytují přilnavost a dodatečnou ochranu.

• KOMFORT A PODPORA - Komfortní balíček UltraRange EXO MTE-1 využívá stélku OrthoLite® s jednou hustotou a mezipodešev UltraCush™ EVA. Tato kombinace vám zajistí pohodlí a zároveň umožní cirkulaci vzduchu, což zajišťuje sušší a zdravější prostředí uvnitř vaší boty.

Ako by ste ohodnotili tento produkt?

Hodnocení
0/5

Související produkty

© SHOOOS