SKU: VN0A5HFAYRZ
Barva: modré / Blue

Vans Colfax Boot Pop Outdoor True Navy

-40% 2 500 

1 500 

Není skladem

oficiální prodejce - pouze originální produkty
DORUČENÍ DO 2 DNŮ
VRÁCENÍ 30 DNÍ
[email protected]
Telefon: +420 277 277 968
Jste stvořeni pro Elements™. Toto jsou vaše Vany.
Toto jsou vaše Vany. Původní Colfax Boot má užitný design, který již odpovídá slibu MTE o ochraně před živly. Tato nová iterace MTE, vytvořená s pryžovými překryvy, podešví s patkou schválenou MTE a snadno zapínatelnými/vytahovacími poutky, je dále podporována vylepšeným balíčkem pro řízení vlhkosti a izolací PrimaLoft® pro prostředí s chladným počasím. Chůze do práce, vyrážení za přáteli nebo trekking na své oblíbené místo pro surfování – život inspirovaný aktivitami se nikdy nezastaví a nové stylové boty Colfax Boot MTE-1 udrží vaše nohy v teple a suchu v progresivním stylu Vans. Vyrábí se ze svršku z kůže, textilu a syntetiky.

• ŘÍZENÍ VLHKOSTI - Voděodolný svršek poskytuje ochranu proti stříkající vodě a louži kolem boty a přes špičku, což má za následek spolehlivou, pohodlnou a prodyšnou ochranu proti vlhkosti.

• TERMOREGULACE - Zónový izolační balíček MTE-1 Primaloft® využívá vysoce kvalitní tepelně izolační systém z mikrovlákna, který napodobuje teplo-poskytující vlastnosti prachového peří a udržuje vás v teple, aniž by zadržoval vnitřní vlhkost.

• TRAKCE - Podešev MTE-1 s ohnutým povrchem je připravena k házení věcí, která zahrnuje vícesměrné běhouny, víceúrovňové povrchy a lamelový design podobný pneumatikám pro zvýšenou trakci na mokru.

• KOMFORT A PODPORA – Náš komfortní balíček MTE-1 využívá tvarovanou EVA vložku UltraCush™ s jednou hustotou pro vyšší pohodlí.

Ako by ste ohodnotili tento produkt?

Hodnocení
0/5

Související produkty

© SHOOOS