SKU: A5NDR-392
Barva: zelené / Green

Timberland Timberloop Boot

-30% 5 000 

3 500 

Není skladem

oficiální prodejce - pouze originální produkty
DORUČENÍ DO 2 DNŮ
VRÁCENÍ 30 DNÍ
[email protected]
Telefon: +420 277 277 968
Naše užitkové boty Timberloop™ EK jsou speciálně navrženy pro kruhovitost. Tito turisté mají unikátní konstrukci podešve, kde se střihem jednoho švu lze podešve sundat a každou část nakonec dát do vlastního jedinečného recyklačního proudu. Aby tato nová konstrukční metoda pomohla uzavřít „smyčku“, snižuje množství použitých cementů na chemické bázi a vyjímatelné ponožkové botičky jsou vyrobeny z tkaniny ReBOTL™ ze 100% recyklovaného plastu. Aby se tato vize kruhovitosti stala realitou, nezapomeňte nám tyto turisty poslat zpět, až s nimi skončíte, prostřednictvím platformy kruhového designu Timberland Timberloop™.

Recyklovaná pryž
Nyní můžete kombinovat to, na čem stojíte, s tím, na čem stojíte, s botami Timberland® s podrážkou z recyklované pryže. Recycled Rubber, vyrobený z odpadové pryže, se skládá z 34 % recyklované pryže, přesto poskytuje trakci a odolnost, kterou požadujete, ať už při styku s přírodou nebo při dojíždění do práce.

ReBOTL™
Miliardy lahví po celém světě se shromažďují, recyklují a přeměňují na příze RPET, které pak používáme k výrobě produktů, což pomáhá snižovat odpad a podporuje také pracovní místa. Oděvní výrobky s materiálem ReBOTL™ obsahují minimálně 40 % recyklovaného plastu

OrthoLite®
Zůstaňte v pohodlí po celý den s obuví Timberland® s lehkou pěnovou vložkou OrthoLite®. Ultra prodyšný materiál se nerozbije ani neztratí svou schopnost absorbovat nárazy; má také systém řízení vlhkosti a antimikrobiální úpravu na bázi soli pro kontrolu zápachu.

Lepší kůže
Kůže šetrná k životnímu prostředí pocházející z koželužen hodnocených stříbrem nebo zlatem podle Leather Working Group pro jejich postupy nakládání s vodou, energií a odpady.

Ako by ste ohodnotili tento produkt?

Hodnocení
0/5

Související produkty

© SHOOOS