SKU: 1018044_ZM_92
Barva: šedé / Grey

Carhartt WIP Car-Lux Hooded Jacket Dark Grey

-30% 3 000 

2 100 

Není skladem

oficiální prodejce - pouze originální produkty
DORUČENÍ DO 2 DNŮ
VRÁCENÍ 30 DNÍ
[email protected]
Telefon: +420 277 277 968
Bunda Car-Lux s kapucí, která je perfektní střední vrstvou pro zimní měsíce, je vyrobena z izolačního výkonného materiálu, který zachycuje teplo v těle. Standardní velikost.

Carhartt, původní značka pracovních oděvů založená v Detroitu v Michiganu v USA v roce 1889, od té doby vyrábí trvalé výrobky, které slouží a chrání pracovité lidi. Zařízení, které se zrodilo z respektu k těžce vydělanému dolaru, je vysoce kvalitní, extrémně trvanlivé a navždy spolehlivé, že bude fungovat v horších podmínkách a za každého počasí, protože Carhartt staví vybavení, které vám bude po celý den, každý den, 24/24 7.

Hamilton Carhartt, zakladatel Carharttu, byl nezávislý myslitel, nekonečný tvůrce, ale hlavně věřící v to, co se nikdy nedělo. Věřil v sebe a zboží, které vyrobil. A pro každého muže „přímočará dohoda, ať už pro mě pracuje, nebo ode mě nakupuje“. Přitom nevybudoval jen značku pracovních oděvů, ale vybudoval přátelství, která trvají přes 129 let. Carhartt dnes zastupuje každého muže nebo ženu, kteří řeší život se stejným duchem Hamiltona.

Jedna značka - dva příběhy
Začátek zhruba 100 let poté, co Carhartt začal vyrábět podbradníky v USA, Carhartt WIP začal upravovat tyto klasické produkty, aby sloužily evropskému publiku. Carhartt WIP dodnes přizpůsobuje kultovní vybavení Carhartt těm, kteří hledají vytříbený design a styl, který zůstává věrný původu značky.

Ako by ste ohodnotili tento produkt?

Hodnocení
0/5

Recenzie od zákazníkov

5/5
Anonym
29.07.2019
 
5/5
Anonym
08.07.2019
 

Související produkty

© SHOOOS