SKU: 151183
Barva: hnědé / Brown

Birkenstock Arizona BF Nubuck Mocha Narrow Fit

-20% 2 375 

1 900 

Skladem
oficiální prodejce - pouze originální produkty
DORUČENÍ DO 2 DNŮ
VRÁCENÍ 30 DNÍ
[email protected]
Telefon: +420 277 277 968
Legendární design se dvěma pásky od společnosti BIRKENSTOCK - Arizona. Ikonický styl s podpisovým komfortem stélky BIRKENSTOCK. Zobrazeno v lesklém patentu Birko-Flor®.

Anatomicky tvarovaná stélka z korku a latexu
Svršek: Birko-Flor®
Podšívka stélky: semiš Podrážka: EVA
Detaily: individuálně nastavitelné spony na čepy z kovu
Vyrobeno v Německu

Svršek: Birko-Flor
Birko-Flor s patentovanou povrchovou úpravou je vyroben ze snadno udržovatelného a hygienického PVC, které je z vnitřní strany podšité měkkou, prodyšnou vrstvou rouna. Povrch je potažen vrstvou lakované kůže. Tento vysoce kvalitní materiál je velmi šetrný k pokožce a pohodlný.

Stélka: Pravá kůže
Pružná kožená podšívka, která je šetrná k pokožce, se tiše vnořuje k noze a přizpůsobuje se jejímu obrysu. Povrch s otevřenými póry, a tedy velmi prodyšný, zajišťuje příjemné klima nohou, a to i při náročnější fyzické aktivitě.

Materiál stélky: korek
Korek je udržitelný materiál extrahovaný z kůry korkového dubu. Tento přírodní produkt je izolační a nabízí velmi dobré odpružení.

Podešev: EVA
EVA (ethylenvinylacetát) je vysoce kvalitní, velmi lehký, elastický materiál s extrémně dobrým polstrováním. Ve výsledku vyhlazuje drobné nerovnosti podlahy a zajišťuje, že každý krok je jemně polstrovaný.

Ako by ste ohodnotili tento produkt?

Hodnocení
0/5

Recenzie od zákazníkov

5/5
Anonym
28.01.2019
 
4/5
Anonym
25.01.2019
 
© SHOOOS