SKU: 1011073
Barva: světlehnědé / Light Brown

Birkenstock Arizona Big Buckle Cognac Narrow Fit

-30% 3 250 

2 275 

Není skladem

10 barevných variant
oficiální prodejce - pouze originální produkty
DORUČENÍ DO 2 DNŮ
VRÁCENÍ 30 DNÍ
[email protected]
Telefon: +420 277 277 968
BIRKENSTOCK Arizona je skutečná klasika. Tento individuálně nastavitelný unisex sandál se dvěma řemínky je nyní k dispozici v neformální verzi v olejované nubukové kůži. Měkká kůže má povrch s otevřeným okrajem, který zdůrazňuje ručně vyrobený a přirozený vzhled těchto stylových sandálů.
Anatomicky tvarovaná stélka z korku a latexu
Svršek: nubuková kůže, naolejovaná
Podšívka: semiš
Podrážka: EVA
Detaily: řemínek se dvěma individuálně nastavitelnými kovovými sponami

Úspěch společnosti BIRKENSTOCK má kořeny v jejím závazku k umění výroby ortopedicky inspirovaných bot. V průběhu staletí si vybudovala bohatství bezkonkurenčních zkušeností, které předávala z jedné generace na druhou, přičemž každá generace tyto znalosti kultivovala a dále rozšiřovala.
Kořeny společnosti sahají až do roku 1774. BIRKENSTOCK je nejen jednou z pěti nejlepších světových značek obuvi, ale také jednou z nejznámějších německých značek na světě.
Jejich základními produkty jsou jedinečná anatomicky tvarovaná stélka. BIRKENSTOCK vynalezl vložku a také formoval význam pojmu „vložka“, který je dnes tak běžný. Podložka není jen jedinečným, revolučním konceptem produktu, který připravil cestu pro zcela nový trh. Je to také základní myšlenka a referenční bod pro všechno, co dělají. Nyní i v budoucnu. Každý by měl mít přístup ke své stélce!

vynikající pohodlí
vysoká funkčnost
vysoce kvalitní materiály z udržitelných zdrojů
jejich produkty = pohoda

Ako by ste ohodnotili tento produkt?

Hodnocení
0/5

Související produkty

© SHOOOS